Etusivu Osallistu

Osallistu toimintaan

Tilaa Aktivistiviesti-uutiskirje
Tilaa
Tue työtämme
Lahjoita
Liity hätäviestiverkostoon
Liity

Allekirjoita vetoomus

Läpsimisestä ja tuuppimisesta 10 vuoden vankeusrangaistus?

Tällainen kohtuuton rangaistus uhkaa 17-vuotiasta palestiinalaisnuorta Ahed Tamimia, joka läpsi kotipihaansa tunkeutuneita israelilaissotilaita.

Hän on yksi arviolta 350 palestiinalaislapsesta, joita pidetään tälläkin hetkellä Israelin vankiloissa ja pidätyskeskuksissa. Nuorimmat ovat vasta 12-vuotiaita.

Israelin on lopetettava Tamimin ja muiden palestiinalaisnuorten suhteeton kohtelu ja vapautettava heidät.

Allekirjoita vetoomus

Tulevat tapahtumat

Toimi paikallisryhmissä tai verkostoissa

Amnestyn paikallisryhmiä toimii yli kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Paikallisryhmät tekevät vetoomustyötä ihmisoikeuspuolustajien ja ihmisoikeusloukkausten kohteeksi joutuneiden puolesta ja järjestävät Amnestyn kampanjatapahtumia omalla paikkakunnallaan.

Amnestyssä toimivat valtakunnalliset verkostot työskentelevät naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja romanien syrjintää vastaan. Työelämäverkosto seuraa työelämän ihmisoikeuskysymyksiä.

Lue lisää

Lahjoita ihmisoikeustyöhön

Kuukausilahjoittajien tuella teemme pitkäjänteistä työtä ihmisoikeuksien puolesta. Suomessa Amnestyn tukijoiksi on ryhtynyt jo lähes 40 000 ihmistä – tule sinäkin mukaan! Voit myös tehdä kertalahjoituksen tai tukea meitä testamentilla tai merkkipäiväsi yhteydessä.

Lahjoita

Seuraa meitä: