Tule ihmisoikeuspuolustajien joukkoon

Tule ihmisoikeuspuolustajien joukkoon

Ihmisoikeuksien puolustaminen ja julmuuksien pysäyttäminen on mahdollista vain, koska sinun kaltaisesi ihmiset välittävät.
Kuukausittainen tuki
Suurin osa ihmisoikeuksien puolustajista on kuukausitukijoita. Kuukausilahjoittajat mahdollistavat ihmisoikeustyön jatkuvuuden ja varmistavat, että voimme reagoida nopeasti silloin, kun meitä tarvitaan.
liity joukkoon
Kertalahjoitus
Voit milloin tahansa tehdä kertalahjoituksen – 100 €, 50 €, 20 € tai minkä tahansa summan, joka sinulle parhaiten sopii. Anteliaisuutesi saa aikaan muutosta joka ikinen kerta.
laita välittäminen töihin
Tee testamentti
Mitä haluat jättää tuleville sukupolville? Testamenttilahjoituksella annat arvokkaan perinnön ihmisoikeustyölle. Testamenttipäätöksen voit tehdä minkä ikäisenä tahansa.
lue testamenttilahjoittamisesta
Järjestä oma keräys
Juhlistatko sinä tai läheisesi pyöreitä vuosia, eläkkeelle jäämistä tai hääpäivää? Tai harkitsetko muistokeräystä? Tue omalla keräyksellä ja ohjaa muistamiset ihmisoikeuksille.
NÄIN JÄRJESTÄT OMAN KERÄYKSEN
Hätäviestiverkosto
Kun jokainen hetki ratkaisee. Tekstiviestipohjainen hätäviestivetoomus on nopein tapa toimia hädässä olevan ihmisen puolesta. Hätäviestiverkoston vetoomukset lähtevät matkaan 72 tunnin kuluessa.
liity hätäviestiverkostoon
Päivätyökeräys
Koulujen päivätyökeräys on teille mahdollisuus tehdä maailmasta parempi ja reilumpi paikka. Päivätyökeräys tekee oppilasta ja opettajista ihmisoikeuspuolustajia!
ilmoita koulusi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Amnestyn tukemisesta ja lahjoittamisesta

Ihmisoikeuksien puolustajat, tukijat ja lahjoittajat ovat kaikkein tärkein osa Amnestya ja elinehto ihmisoikeustyön jatkumiselle. Emme ota kampanjointityötämme varten vastaan lahjoituksia valtioilta, vaan ihmisoikeuksien puolustamisen jatkuminen on sinun kaltaistesi välittävien ihmisten ansiota.

Vieläkö jokin askarruttaa?
Lahjoituksiin ja ihmisoikeustyön tukemiseen liittyvissä asioissa voit milloin tahansa ottaa yhteyttä: varainhankinta@amnesty.fi.

Muut asiat ja yleiset tiedustelut: amnesty@amnesty.fi.
kaikki yhteystiedot