Lahjoita ja vaadi, että syytön Dorgelesse vapautetaan välittömästi

Yksinhuoltaja Dorgelesse pidätettiin elämänsä ensimmäisessä mielenosoituksessa ja tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan. Dorgelesse viruu nyt vankilassa ja pelkää mitä hänen sairaalle pojalleen ja vanhalle äidilleen käy.

Mielenosoitus, johon Dorgelesse osallistui, oli rauhanomainen. Silti poliisi hajotti mielenosoituksen kumiluodeilla, kyynelkaasulla ja vesitykeillä. Yli 500 ihmistä pidätettiin. Dorgelesse oli yksi heistä.

Dorgelesse on ahkera yrittäjä, yksinhuoltajaäiti ja perheensä elättäjä. Dorgelessen poika Lontchi sairastaa sirppisoluanemiaa, joka aiheuttaa muun muassa tuskallisia kipuja, tulehduksia ja näön sumenemista. Ilman Dorgelesseä perheellä on hädin tuskin varaa Lontchin oireita helpottaviin lääkkeisiin. Pelkäämme, miten perheen käy ilman Dorgelesseä.

Dorgelesse on saatava vapaaksi ja takaisin poikansa ja äitinsä luo! Perhe tarvitsee häntä.

Lahjoittamalla autat Amnestya kampanjoimaan Dorgelessen vapauttamiseksi! Sinun avullasi pystymme myös keräämään todisteita mielivaltaisista pidätyksistä ja muista ihmisoikeusloukkauksista, joita viranomaiset tekevät Kamerunissa ja ympäri maailman.

Sinun lahjoituksesi avulla Dorgelesse ja monet muut vankiloihin väärin perustein suljetut ihmiset voivat päästä takaisin perheidensä luokse.

Tue siis työtämme Dorgelessen vapauttamiseksi! Tee nyt 25 tai 50 euron lahjoitus – tai valitse muu sinulle sopiva summa.

Valitse lahjoitustapa

Valitse summa: