Jouluksi kotiin? Auta syyttömät takaisin vapauteen

Auta väärin perustein vangittuja rohkeita ihmisiä 

 

Sinun tuellasi puolustamme väärin perustein tuomittuja rohkeita ihmisiä, jotka tänä jouluna kärsivät lukittuina vankiloihin. Onnistummeko yhdessä keräämään 70 000 euroa heidän hyväkseen? 

Chow Hang-tung

  • Chow (kuvassa yllä) kannusti ihmisiä sytyttämään kynttilöitä Tiananmenin aukion verilöylyn muistopäivänä. Nyt hän kärsii vankilassa Hongkongissa. Chow’ta uhkaa jopa 10 vuoden tuomio.
  • Venäläinen taiteilija Saša vaihtoi supermarketissa viiden hintalapun tilalle tietoiskuja Ukrainan tilanteesta. Nyt hän viruu sellissä odottamassa tuomiota kammottavissa oloissa. Pahimmassa tapauksessa Saša päätyy kymmeneksi vuodeksi vankeuteen.
  • Kamerunissa yksinhuoltajaäiti Dorgelesse osallistui elämänsä ensimmäiseen mielenosoitukseen. Siellä hänet vangittiin. Nyt Dorgelesse viruu vankilassa ja pelkää, mitä hänen sairaalle pojalleen ja vanhalle äidilleen käy.

Chow, Saša ja Dorgelesse eivät ole tehneet mitään väärää. Heidät on saatava vapaaksi niin pian kuin mahdollista! Auta Dorgelesse, Saša ja Chow vapaaksi ja tee lahjoitus Amnestyn joulukeräykseen.

Lahjoittamalla tuet Amnestyn vaikuttamistyötä Sašan, Dorgelessen ja Chow’n hyväksi. Autat puolustamaan ihmisiä, jotka on pidätetty, vangittu tai kidutettu vain, koska he ovat käyttäneet sananvapauttaan ja oikeuttaan osoittaa mieltään.

Työtämme tarvitaan siihen saakka, että jokainen väärin perustein vangittu ihmisoikeuspuolustaja on päässyt takaisin vapauteen ja rakkaidensa luo.

Valitse 25 euroa, 50 euroa tai muu sinulle sopiva summa. Jokainen lahjoitus on tärkeä ja auttaa meitä tekemään enemmän vaarassa olevien ihmisten auttamiseksi. Onnistummeko yhdessä keräämään 70 000 euroa väärin perustein vangittujen ihmisten auttamiseksi? 

Valitse lahjoitustapa

Valitse summa:

Melkein valmista! Jatka, niin pääset jättämään yhteystietosi.