Osallistu

Osallistu toimintaan

Tilaa Aktivistiviesti-uutiskirje
Tilaa
Tue työtämme
Lahjoita
Liity hätäviestiverkostoon
Liity

Allekirjoita vetoomus

Toimi Raif Badawin puolesta

Blogisivuston perustaminen toi vuonna 2014 saudiarabialaiselle Raif Badawille tuomion kymmenen vuoden vankeuteen ja tuhannen raipaniskun ruumiilliseen rangaistukseen.

Hän vietti tammikuun puolessa välissä 33-vuotissyntymäpäiväänsä vankeudessa. Hänen vaimonsa Ensaf Haidar on kertonut Raifin terveyden ja toiveikkuuden heikentyneen vankeuden aikana: "Meidän on työskenneltävä yhdessä hänen voimansa ja toivonsa palauttamiseksi."

Toimi nyt

Tulevat tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Toimi paikallisryhmissä tai verkostoissa

Amnestyn paikallisryhmiä toimii yli kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Paikallisryhmät tekevät vetoomustyötä ihmisoikeuspuolustajien ja ihmisoikeusloukkausten kohteeksi joutuneiden puolesta ja järjestävät Amnestyn kampanjatapahtumia omalla paikkakunnallaan.

Amnestyssä toimivat valtakunnalliset verkostot työskentelevät naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja romanien syrjintää vastaan. Työelämäverkosto seuraa työelämän ihmisoikeuskysymyksiä.

Lue lisää

Lahjoita ihmisoikeustyöhön

Kuukausilahjoittajien tuella teemme pitkäjänteistä työtä ihmisoikeuksien puolesta. Suomessa Amnestyn tukijoiksi on ryhtynyt jo lähes 40 000 ihmistä – tule sinäkin mukaan! Voit myös tehdä kertalahjoituksen tai tukea meitä testamentilla tai merkkipäiväsi yhteydessä.

Lahjoita

Muut tavat osallistua

Seuraa meitä: