Osallistu

Osallistu toimintaan

Tilaa Aktivistiviesti-uutiskirje
Tilaa
Tue työtämme
Lahjoita
Liity hätäviestiverkostoon
Liity

Allekirjoita vetoomus

Aseta ihmishenget etusijalle, Juha Sipilä!

Tällä hetkellä maailmassa on enemmän pakolaisia kuin koskaan aiemmin, silti hallitus ei esitä pakolaiskiintiön nostoa ensi vuodelle. Naapurimaassamme suunta on toinen: Ruotsi suunnittelee korottavansa kiintiönsä ensi vuonna 5 000 pakolaiseen.

Me emme lannistu, vaan jatkamme työtä määrätietoisesti eteenpäin – nyt jos koskaan me tarvitsemme harkittua ja inhimillistä päätöksentekoa hätiköinnin ja pelolla ratsastamisen sijaan.

Me asetamme ihmishenget etusijalle. Vaadi kanssamme Juha Sipilää tekemään samoin!

Allekirjoita vetoomus

Tulevat tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Toimi paikallisryhmissä tai verkostoissa

Amnestyn paikallisryhmiä toimii yli kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Paikallisryhmät tekevät vetoomustyötä ihmisoikeuspuolustajien ja ihmisoikeusloukkausten kohteeksi joutuneiden puolesta ja järjestävät Amnestyn kampanjatapahtumia omalla paikkakunnallaan.

Amnestyssä toimivat valtakunnalliset verkostot työskentelevät naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja romanien syrjintää vastaan. Työelämäverkosto seuraa työelämän ihmisoikeuskysymyksiä.

Lue lisää

Lahjoita ihmisoikeustyöhön

Kuukausilahjoittajien tuella teemme pitkäjänteistä työtä ihmisoikeuksien puolesta. Suomessa Amnestyn tukijoiksi on ryhtynyt jo lähes 40 000 ihmistä – tule sinäkin mukaan! Voit myös tehdä kertalahjoituksen tai tukea meitä testamentilla tai merkkipäiväsi yhteydessä.

Lahjoita

Muut tavat osallistua

Seuraa meitä: