Etusivu Osallistu

Osallistu toimintaan

Tilaa Aktivistiviesti-uutiskirje
Tilaa
Tue työtämme
Lahjoita
Liity hätäviestiverkostoon
Liity

Allekirjoita vetoomus

Vankilaan twiitistä, poliittisista lyriikoista, dokumenttisarjasta tai nukketeatterista?

Espanja on viime vuosina tuominnut toimittajia, taiteilijoita ja sosiaalisen median aktiiveja epämääräisen terrorisminvastaisen lain puitteissa, joka antaa mahdollisuuden rajoittaa toisinajattelijoiden rauhanomaista mielipiteenilmausta.

Sananvapauden rajoittaminen ei tee Espanjasta turvallisempaa. Allekirjoita vetoomus ja muistuta Espanjaa sananvapauden merkityksestä!

Allekirjoita vetoomus

Tulevat tapahtumat

Toimi paikallisryhmissä tai verkostoissa

Amnestyn paikallisryhmiä toimii yli kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Paikallisryhmät tekevät vetoomustyötä ihmisoikeuspuolustajien ja ihmisoikeusloukkausten kohteeksi joutuneiden puolesta ja järjestävät Amnestyn kampanjatapahtumia omalla paikkakunnallaan.

Amnestyssä toimivat valtakunnalliset verkostot työskentelevät naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen syrjintää vastaan.

Lue lisää

Lahjoita ihmisoikeustyöhön

Kuukausilahjoittajien tuella teemme pitkäjänteistä työtä ihmisoikeuksien puolesta. Suomessa Amnestyn tukijoiksi on ryhtynyt jo lähes 40 000 ihmistä – tule sinäkin mukaan! Voit myös tehdä kertalahjoituksen tai tukea meitä testamentilla tai merkkipäiväsi yhteydessä.

Lahjoita

Seuraa meitä: