Oma keräys
Juhlistatko pyöreitä vuosia, häitä tai eläkkeelle lähtöä? Perusta oma keräys ihmisoikeustyölle.

Oma keräys

Onko sinulla jo “kaikkea” etkä tarvitse lisää kaappien täytettä? Pyydä ystäviltäsi tavaroiden sijaan lahja ihmisoikeuksille ja ole mukana luomassa parempaa maailmaa niin Suomessa kuin kaikkialla maailmassa.

Keräykselläsi autat meitä vapauttamaan vääryydellä vangittuja ihmisiä, edesauttamaan maita muuttamaan lakejaan, tuomaan esiin piilotettuja totuuksia ja pelastamaan ihmishenkiä.

Perusta oma keräyssivu

Tule mukaan rakentamaan maailmaa, jossa ihmisoikeudet toteutuvat kaikille, kaikkialla. Se onnistuu helposti perustamalla oman keräyssivun. Keräykselläsi tuet riippumatonta työtä oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Voit myös tehdä kaksin verroin hyvää ja liittyä esim. Amnestyn Helsinki City Running Dayn joukkueeseen ja juosta kahden hyvän tavoitteen edestä.

Jaa keräyssivua ystäville ja kannusta heitä lahjoittamaan. Näet tehdyt lahjoitukset ja lahjoittajien terveiset heti omalla keräyssivullasi.

Perusta oma keräyskampanjasi Facebookissa

Klikkaa itsesi Amnestyn Facebook-sivuille ja luo muutamalla klikkauksella juuri sinulle sopiva keräyskampanja. Jaa sivua kaikille Facebook-ystävillesi ja kannusta heitä tekemään hyvää. Samalla voit seurata, miten asettamasi keräystavoite täyttyy.

Perusta merkkipäiväkeräys tilisiirrolla

  1. Ilmoita meille tilaisuutesi ajankohta alla olevalla lomakkeella.
  2. Kerro lähipiirillesi, että toivot lahjoitusta ihmisoikeustyöhön.
  3. Kerro läheisillesi tilinumeromme IBAN Nordea FI74 1263 3000 0856 82 ja valitsemasi viesti (esim. ”Maija Mallikas 60 v.”) lahjoittamista varten.

Lähetämme halutessasi sinulle tiedon lahjoitusten kokonaissummasta noin kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen.
Lisätietoja saat lahjoittajapalvelustamme: p. +358413134778 (ti–to 12–16) tai varainhankinta@amnesty.fi.

Mitä lahjoituksesi mahdollistaa?

60 euron merkkipäiväkeräyksellä mahdollistat naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisen työn asiantuntijamme tapaamisen perhe- ja peruspalveluministerin kanssa.

100 euron merkkipäiväkeräyksellä autat käynnistämään hätävetoomuskampanjan vaarassa olevan ihmisen puolesta.

500 euron merkkipäiväkeräyksellä autat meitä järjestämään yhden mielenosoituksen.

4 750 euron merkkipäiväkeräyksellä kustannat tutkijamme 10 päivän kenttämatkan kriisialueelle.

Merkkipäivälahjoitus