Etusivu Vetoomus Yhdysvallat, lopeta turvapaikanhakijoiden rankaiseminen

Yhdysvallat, lopeta turvapaikanhakijoiden rankaiseminen

“Täällä sinulla ei ole oikeuksia. Sinulla ei ole mitään oikeutta olla yhdessä poikasi kanssa.”

Näin Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat Valquirialle, kun he erottivat hänet 6-vuotiaasta pojastaan. Valquiria tuli maahan hakemaan turvaa. Hän on yksi niistä monista, joiden tilanne järkytti ihmisiä ympäri maailmaa, kun tuli ilmi miten lapsia erotetaan vanhemmistaan Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla.

Allekirjoita vetoomus ja vaadi Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriötä lopettamaan välittömästi turvaa hakevien ihmisten rankaiseminen.

Arvoisa ministeri Nielsen,  

Vaadin, että lopetatte välittömästi

  • turvaa hakevien ihmisten laittomat käännytykset Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla
  • mielivaltaiset ja rajattomat säilöönotot
  • laittomat perheiden erottamiset, jotka ovat aiheuttaneet äärimmäistä kärsimystä turvaa hakevissa perheissä, ja joka joissain tapauksissa täyttää kidutuksen tunnusmerkit

Allekirjoita vetoomus

Virhe: tarkista sähköposti

Virhe: Puhelinnumeron tulee alkaa 0. Puhelinnumerossa ei saa olla välejä tai välimerkkejä.

Allekirjoituksia nyt: 5603

56 %
025005000750010000

Presidentti Donald Trumpin hallinnon siirtolaispolitiikka on aiheuttanut peruuttamatonta vahinkoa tuhansille turvapaikkaa hakeville ihmisille. Neljän kuukauden aikana yli 6000 perhettä on erotettu Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla.

Perheiden laittomien erottamisten lisäksi ihmisiä on käännytetty rajalla antamatta heille mahdollisuutta hakea turvapaikkaa. Osa ihmisistä on suljettu vuosiksi säilöönottokeskuksiin odottamaan tietoa turvapaikkapäätöksestä.

Toimet rikkovat sekä Yhdysvaltain omia lakeja että kansainvälistä oikeutta, ja ne näyttävät tähtäävän Yhdysvaltain turvapaikkajärjestelmän täydelliseen purkamiseen.

Ihmisiä ei voi kohdella näin! Luodaan yhdessä painetta, jotta sisäisen turvallisuuden ministeriö muuttaa käytäntöjään. Allekirjoita vetoomus!

Seuraa meitä: