Etusivu Verkkokauppa Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. Yleistä

Nämä toimitusehdot sisältävät Amnesty Internationalin Suomen osaston ylläpitämän verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot.

Palveluntarjoajan yhteystiedot:

Amnesty International, Hietaniemenkatu 7 A, 00100 Helsinki, Y-tunnus: 0224270-8

Ostaessaan tuotteita Amnestyn verkkokaupasta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Amnestyn verkkokaupan (myöh. ”Palvelu”) sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Amnesty Internationalin Suomen osastolle (myöh. ”Palveluntarjoaja”).

2. Henkilötiedot ja niiden käyttö

Palveluntarjoaja vastaa asiakkaan antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja asiakkaan yksityisyydensuojan säilymisestä. Asiakkaan antamat tiedot saatetaan tallentaa Palveluntarjoajan asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterin sisältö ja ylläpito on avattu tarkemmin Palvelun tietosuojaselosteessa.

Palvelun käyttämisessä pakollisia tietoja ovat asiakkaan etunimi, sukunimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Palveluntarjoaja ei koskaan luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos asiakas on antanut tähän suostumuksensa.

3. Tilaaminen verkkokaupasta

Sitova kauppasopimus asiakkaan ja Palveluntarjoajan välillä syntyy, kun Palveluntarjoaja on vahvistanut asiakkaan Palvelun kautta tekemän tilauksen. Vahvistus tapahtuu, kun Palveluntarjoaja saa asiakkaan maksusuorituksen tililleen. Tuotteita lähetetään vain Suomeen.

4. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina Palvelun sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Mahdolliset asiakkaan käytössä olevat alennuskoodit syötetään tilausta vahvistettaessa, jonka jälkeen verkkokauppa laskee tilaukselle uuden alennetun hinnan.

5. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan välittömästi tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Klarna-palvelun kautta sen tarjoamilla maksutavoilla.

6. Toimitustavat

Toimituskulut lisätään tilauksen hintaan. Tilauksen minimitoimituskulut ovat 2,40 euroa ostomäärästä riippumatta. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Kirjelähetykset toimitetaan vastaanottajille 2. luokan lähetyksinä, jotka ovat vastaanottajilla pääsääntöisesti lähettämisestä neljäntenä arkipäivänä. Tilauksia ei lähetetä joka päivä. Jos asiakkaalla on erityisiä toiveita toimitukseen liittyen, hän voi ottaa yhteyttä osoitteeseen store@amnesty.fi.

7. Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan.

Voit vaihtaa tuotteen toisen väriseen tai kokoiseen tai palauttaa tuotteen, jos et ole siihen tyytyväinen. Jos haluat vaihtaa tuotteen toisen väriseen tai -kokoiseen samanlaiseen tuotteeseen, vaihdosta ei aiheudu sinulle kuluja. Huomaathan, että: PALAUTETTAVAN TUOTTEEN ON OLTAVA KÄYTTÄMÄTÖN JA SIISTI, JA TUOTETIETOJEN ON OLTAVA PAIKOILLAAN. Tällä varmistamme, että voimme myydä palautetun tuotteen toiselle asiakkaalle.

Palauttaessasi tuotetta, lähetä sähköpostitse osoitteeseen store@amnesty.fi tieto, minkä tuotteen haluat palauttaa sekä tilinumerosi IBAN-muodossa. Kirjoita kuoreen ”asiakaspalautus”, niin maksamme postimaksun puolestasi. Asiakaspalautukset kulkevat 2. luokan kirjeinä/paketteina ja ne saapuvat meille keskimäärin 3-4 päivän kuluessa lähetyksestä. Maksamme palautettujen tuotteiden hintaa vastaavan summan käyttämällesi maksutavalle 14 vuorokauden kuluessa.

Palautusosoite:
Asiakaspalautus, sopimusnumero 619276
Amnesty International
Hietaniemenkatu 7 A
00100 HELSINKI

8. Palveluntarjoajan vastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai vahingoista.

9. Riitojen ratkaisu

Näistä toimitusehdoista aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Seuraa meitä: