Framsidan Stöd oss Bemärkelsedagsdonation

Bemärkelsedagsdonation

Skall du snart ha födelsedag, inflyttningsfest eller har du någon annan rolig orsak att fira? Du kan grunda en bemärkelsedagsinsamling till arbetet för de mänskliga rättigheterna.

Har du redan “allt” och behöver inte mera saker att fylla skåpen med? Be dina vänner att istället för saker ge en gåva till de mänskliga rättigheterna och kom med och skapa en bättre värld.

Med din insamling hjälper du oss att frige på falska grunder dömda människor, att understödja länder att ändra sina lagar, att framlägga undangömda sanningar och att rädda människoliv.

Grunda en egen insamlingssida

Kom med och bygg en värld där de mänskliga rättigheterna tillhör alla, överallt i världen. Det går enkelt genom att grunda en egen insamlingssida. Med din insamling stöder du oberoende arbete för en mera rättvis värld.

Du kan även göra dubbelt gott och springa för Amnesty under t.ex. Helsinki City Running Day och således springa för två goda ting.

Dela insamlingssidan till dina vänner och uppmuntra dem att donera. På din egen insamlingssida kan du följa med donationerna och hälsningarna från dem som donerat.

Grunda din egen insamlingskampanj på Facebook

Klicka till Amnestys Facebook-sida och grunda en insamlingskampanj som passar dig. Det är enkelt: den egna insamlingssidan är bara några klickar ifrån. Dela sidan med dina vänner och uppmuntra dem att göra något gott. Du kan samtidigt följa med hur ditt insamlingsmål fylls.

Grunda en bemärkelsedagsinsamling med kontogirering

  1. Meddela oss om tidpunkten för din tillställning via blanketten nedan.
  2. Berätta för dina vänner att du önskar dig donationer till människorättsarbetet
  3. Meddela dina vänner vårt kontonummer IBAN Nordea FI74 1263 3000 0856 82 och ditt eget meddelande (t.ex. Maija Mallikas 60 år) för inbetalningen.

Ifall du vill, kan vi skicka dig information om den sammanlagda insamlingssumman ca två veckor efter tillställningen.

Mera information får du från vår medlems-och bidragstjänst tfn 09 5860 440 (tis–tors kl. 12–16) eller på fundraising@amnesty.fi

Detta möjliggör din donation

Med en bemärkelsedagsinsamling på 60 euro möjliggör du att vår expert på kvinnovåldsförebyggande arbete träffar familje- och omsorgsministern.

Med en bemärkelsedagsinsamling på 100 euro hjälper du oss att påbörja en blixtaktionskampanj för en människa i fara.

Med en bemärkelsedagsinsamling på 500 euro hjälper du oss att organisera en demonstration

Med en bemärkelsedagsinsamling på 4750 euro finansierar du en 10 dagars fältresa till ett krisområde för en av Amnestys utredare.

Bemärkelsedagsdonation

Följ oss: