Etusivu Kuntavaalit 2017

Työ ihmisoikeuksien puolesta alkaa kunnista

Haluatko kunnan, joka taistelee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan ja auttaa pakolaisia uuden elämän alkuun? Niin mekin. Haasta ehdokkaasi sitoutumaan paremman kunnan puolesta!

Kuntapäättäjillä on valta huolehtia, että ihmisoikeudet toteutuvat kaikkialla Suomessa.

Pelkästään parisuhdeväkivaltaa on kokenut joka kolmas Suomessa asuva nainen ja vuosittain kymmenet tuhannet naiset joutuvat seksuaalisen väkivallan kohteeksi.  Ongelman laajuudesta huolimatta väkivaltaa kokeneiden naisten saamassa avussa ja tuessa on suuria paikkakuntakohtaisia eroja.

Valtion lisäksi myös kunnat voivat olla osa ratkaisua tässä historiallisessa pakolaistilanteessa. Tarjoamalla aiempaa enemmän kuntapaikkoja kansainvälistä suojelua saaville, ovat kunnat auttamassa uusia suomalaisia uuden elämän alkuun.

Kuntien asukkaille, sinulle ja minulle, kuntavaalit tarjoavat erinomaisen tilaisuuden osallistua julkiseen keskusteluun siitä, minkälaisen kunnan haluamme. Haasta kuntasi tulevat päättäjät ja pyydä heiltä lupaus paremmasta kunnasta.

Tule mukaan

Oletko ehdolla kuntavaaleissa? Sitoudu edistämään teemojamme ja ole mukana työssä ihmisoikeusmyönteisen kunnan puolesta. Julkaisemme sivuillamme listan kaikista sitoutuneista ehdokkaista.

Oletko äänestäjä?  Haastaa oman kuntasi ehdokkaat mukaan työhön ihmisoikeuksien puolesta. Saat meiltä helpot ohjeet ja vinkit ehdokkaiden tavoittamiseen.

Seuraa meitä: