Etusivu Kirjeitä vapaudelle Henkilöt Murha ei unohdu

Murha ei unohdu

Murha ei unohdu

“Luovuttaminen tarkoittaisi sitä, että antaisin poliisille luvan tappaa toisenkin veljistäni.” 2014 poliisit ampuivat Shackelia Jacksonin veljen. Allekirjoita vetoomus ja auta Shackeliaa saamaan oikeutta!

Shackelia Jackson ei aio luovuttaa. Kun poliisit ampuivat hänen veljensä 2014, hän varmisti, että poliisin toimintaa valvovat riippumattomat tutkijat pääsivät tutkimaan rikospaikan.

Poliisit olivat ajaneet takaa ”rastafarin näköistä” nuorukaista, jota epäiltiin ryöstöstä ja Shackelian veli Nakiea sopi tähän kuvaukseen. He löysivät Nakiean pienestä ravintolastaan ja ampuivat hänet.

Viimeisen vuosikymmenen aikana poliisit ovat tappaneet Jamaikalla noin 2 000 nuorta miestä. Heistä useimmat ovat köyhiä.

Shackelia halusi varmistaa, että tämä ei jää tähän. Shackelia on rohkeasti johtanut taistelua saadakseen oikeutta veljelleen. Yksi suurimmista esteistä on oikeuslaitoksen hitaus ja sen resurssien puute. Samalla hän on kerännyt ympärilleen yhteisön perheistä, jotka ovat myös menettäneet rakkaitaan poliisin luoteihin. Yhdessä heidän vaatimuksensa oikeudesta kaikuvat kauemmas.

Poliisi on vastannut syytöksiin tekemällä ratsioita Shackelian yhteisöön aina oikeudenkäyntien alla. Poliisit ovat myös uhkailleet Shackeliaa ja hänen perhettään.

”Minä taistelen, koska minulla ei ole muuta mahdollisuutta”, Shackelia kertoo. Poliisien yritykset vaientaa hänet ovat vain vahvistaneet hänen käsitystään siitä, mikä on oikein. ”Lopettaminen tarkoittaisi sitä, että antaisin poliisille luvan tappaa toisenkin veljistäni.”

Allekirjoita vetoomus ja vaadi Jamaikan pääministeriä Andrew Holnessia takaamaan Shackelian turvallisuus ja varmistamaan, että poliisin käsissä kuolleet saavat oikeutta.

Seuraa meitä: