Ihanaa, että olet mukana

Kiitos, että vaadit mielenosoittajien suojelemista Iranissa! Tekisitkö seuraavaksi lahjoituksen?

Kiitos vielä kerran, että allekirjoitit vetoomuksen verenvuodatuksen lopettamiseksi Iranin mielenosoituksissa.

Kokoontumis- ja ilmaisunvapaus on Iranissa pahasti uhattuna. Mahsa Amini antoi kasvot Iranin väkivaltaisuuksille, mutta hän ei ole ainoa, joka on pidätetty ja tapettu syyttä suotta.

Pelkäämme, että rohkeat mielenosoittajat, jotka vastustavat Iranin hallinnon tukahduttavaa politiikkaa, joutuvat pidätetyiksi, pahoinpidellyiksi, kidutetuiksi ja vuosiksi vankeuteen.

Siksi pyydän sinulta: tekisitkö lahjoituksen? Siten voimme jatkossakin vaatia oikeutta Mahsan kaltaisille silmittömän väkivallan uhreille. Avullasi suojelemme ja autamme väärin perustein vangittuja ihmisiä. Valitse sinulle sopiva summa, esimerkiksi 12 euroa.

Jos vain voit, teethän lahjoituksen heti tänään? Emme voi jatkaa kokoontumisvapauden vaalimista ja rohkeiden mielenosoittajien auttamista ilman apua.

Amnesty tukee ja suojelee ihmisiä, joita vangitaan, kidutetaan ja vainotaan mielipiteidensä ilmaisusta, hallitusten kritisoinnista tai kannanotoista. Monet heistä ovat tavallisia ihmisiä, jotka työskentelevät esimerkiksi erilaisissa yhteisöissä: toimittajina, opettajina tai ammattiliitoissa.

Haluamme auttaa Mahsa Aminin kaltaisia rohkeita ihmisiä Iranissa ja kaikkialla maailmassa. Mutta koska emme ota vastaan lahjoituksia tai tukea valtioilta tai yrityksiltä tutkimus- ja kampanjointityöhömme, tarvitsemme sinun kaltaisiasi välittäviä ihmisiä mukaan.

Yhdessä lopetamme kidutuksen, sorron ja syrjinnän, autamme mielipidevankeja ja saamme väärin perustein vangitut ihmisoikeuspuolustajat takaisin vapauteen läheistensä luo. Teethän tärkeän lahjoituksen nyt?

Valitse lahjoitustapa

Valitse summa: